جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
شرکت ۲۰۰ طلبه ورزشکار در جشنواره ورزشی فرهنگی لرستان

حوزه/ مدیرحوزه علمیه استان لرستان گفت: جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب استان لرستان روز پنج شنبه در خرم آباد آغاز شده و تا عصر جمعه ادامه دارد.


حجت الاسلام والمسلمین احدعبداللهی مدیرحوزه علمیه استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در خرم آباد، گفت: جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب استان لرستان روز پنج شنبه در خرم آباد آغاز شده و تا عصر جمعه ادامه دارد.

وی بیان کرد: جشنواره ورزشی فرهنگی طلاب لرستان با حضور ۲۰۰ طلبه ورزشکار در ۱۰ رشته ورزشی در حال برگزاری است.

مدیرحوزه علمیه استان لرستان با بیان اینکه برگزیدگان هر رشته در جشنواره ورزشی فرهنگی کشوری شرکت خواهند کرد، افزود: این جشنواره در گرامیداشت طلبه شهید قاسمی و ۶۰ طلبه شهید استان لرستان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی به اهمیت پرداختن به ورزش اشاره کرد و گفت: پرداختن به مقوله ورزش می‌تواند به نشاط و پویایی حوزه های علمیه کمک کند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha